Laden...
  • Lorem ipsum

Welke BH onder wit shirt?

10 Apr 2023
door Franca jaspers

Ben jij ook zo gefrustreerd als je een wit shirt draagt en je bh doorschijnt? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig zijn er oplossingen. In deze blog gaan we het hebben over welke bh het beste past onder een wit shirt. Dus haal die witte shirts uit de kast en laten we samen ontdekken hoe je zonder zorgen kunt genieten van jouw outfit!

De kleur van de BH: 

Er zijn een aantal kleuren bh die geschikt zijn om onder een wit shirt te dragen. Een van de meest voor de hand liggende opties is een huidkleur bh. Een huidkleur bh is een goede keuze omdat deze kleur het meeste in de buurt komt van de huidkleur, andere lichte tinten zoals lichtgrijze, lichtroze of rood zijn ook een optie voor een lichte huidskleur. Als je een donkerdere huidskleur hebt dan kan rood of bruintinten een betere kleur zijn voor onder witte kleding. Je kijkt dus naar kleuren die het meest overheen komen met jouw huidkleur. 

Vermijd zichtbare lingerielijnen:

Er zijn een aantal trucs die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je lingerie niet door je wit shirt heen schemert. Ten eerste is het belangrijk om de juiste maat bh te dragen. Als je bh te groot is, zullen de bandjes sneller afzakken en zullen de cups meer uitsteken, waardoor er meer kans is dat ze door het shirt heen schemeren. Kies in plaats daarvan voor een bh die goed aansluit en ondersteuning biedt, maar ook comfortabel is om te dragen.

Ten tweede kan je kiezen voor een naadloze BH. Met een naadloze BH zitten er geen naden in de weg en schijnen deze niet door.

Tot slot kun je ook een speciale lingerie met lage rug en lage neklijn proberen voor meer dekking. Deze stijl is speciaal ontworpen om onzichtbaar te blijven onder strakkere kledingstukken.

Benieuw naar de Bh's? Wij hebben hieronder al een paar voorbeelden en misschien zit er iets voor jou bij. 

Welke kleur bh draag je onder een witte blouse?

Als er een kledingitem bekend staat om het doorschijnen, dan is het wel de witte blouse. Dit blijft echter wel een kledingitem dat in bijna ieder kast hangt. Het zou zonde zijn om deze massaal weg te gooien. Daarom hebben we gekeken naar een passende oplossing. Onder een witte blouse kan je het beste een huiskleurige bh dragen. Kies hierbij dan voor een naadloos model zodat er ook geen lijnen zichtbaar zijn. Je kan bijvoorbeeld kijken naar de naadloze top van Gaubert, of de Triumph bh soft touch. Met deze bh’s kan jij weer zorgeloos de witte blouse uit de kast trekken!

Welke bh draag je onder een wit shirt?

Voor een wit shirt geldt natuurlijk hetzelfde als voor de witte blouses. Deze kunnen zelfs nog meer aansluitend zitten dan een blouse. Je kan naast een huidskleur bh ook kiezen voor een rode bh onder een wit shirt. Deze kleur valt vaak goed samen met de huidskleur, waardoor je hem niet door een wit shirt heen ziet. Shop vond onder een wit shirt bijvoorbeeld de Dorina bralette Airlite soft bh naadloos. Voor een shirt met een diepere hals kan je kiezen voor de Magic bh met diepe decolleté.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter